Natuurlijke nieuwsgierigheid.

De omgang met mensen heeft mijn interesse al geruime tijd. Contact maken is daarbij interessant, want hoe doe je dit nou? Wil je dat echt en merkt de ander dit dan ook of draai je een zin uit je repertoire af zodat je juist, correct en formeel kunt zijn. Zogezegd professioneel. Opgeleid als o.a. sociaal pedagogisch hulpverlener bracht ik tijdens mijn werkzaamheden veel tijd door met mensen met onbegrepen gedrag maar ook met teams en natuurlijk directe collega’s.

(Zelf)ontwikkeling, coaching (on the job), methodiek trainen maar ook agressie preventie hadden mijn interesse. Ik ben mij verder gaan ontwikkelen in agressie preventie en het ontstaan van agressie middels een trainersopleiding. Mijn al aanwezig kennis en ervaring sloten mooi aan bij deze opleiding. Ik bezit een natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen, nieuwsgierig hoezo ze ‘doen wat ze doen’.

Gedrag zie je overal; aan het loket bij de gemeente maar ook bij de groenteboer. Er kan gauw onbegrip ontstaan tussen b.v. overheid en burger. ‘Het is de kunst je er niet aan te storen’. Ja leuk, alleen wat doe je dan wel? Dat is waar wij kunnen ondersteunen!

Werner Walst foto