Levenslang leren om het beter te maken in de wereld.

 

Ik ben fan van levenslang leren om het voor jezelf beter te maken, voor anderen, voor de gemeenschap en uiteindelijk voor de wereld. Voor velen van ons is het behoorlijk uitdagend om in een snel veranderende en veeleisende wereld goed te kunnen blijven functioneren. Dit vraagt om leiderschap. Dat begint bij zelfleiderschap, dat altijd in ontwikkeling is. Als iedereen effectief zelfleiderschap laat zien, dan kunnen we de belangrijke opgaven aan, waar we in de samenleving voor staan.

 

Ik focus op de kwaliteiten van mensen en wat al goed gaat, dat geeft energie. Vaak zijn we ons eigen scherpste criticus. Vanuit daar kijken we naar wat beter kan en help ik mensen hun gedrag effectiever te maken, zodat ze een waardevolle bijdrage leveren aan de ‘bedoeling’ en met plezier, laten we dat ook niet vergeten. Jezelf goed managen resulteert in beter 1 op 1 leiderschap en teamleiderschap en het draagt bij aan het effectief beïnvloeden binnen het politieke landschap.

 

Mijn academische opleidingen op het gebied van consumentengedrag en communicatie en opleidingen tot trainer (o.a Insights gedragsvoorkeuren trainer) en coach (lid van Internationale Coach Federatie) hebben een stevige theoretische basis gelegd voor mijn werk. Ik vul dit aan met mijn eigen praktische ervaring als leidinggevende en programmamanager. Ik heb vele mensen uit verschillende branches en departementen mogen trainen/ coachen/ begeleiden. Ik zet daarbij een combinatie in van ‘soft’ en ‘hard’ skills. Soft skills zijn mijn enthousiasme en mijn oprechte interesse en empathie. Hard skills zijn mijn analytische en doelgerichte aanpak en het observeren en liefdevol confronteren.

We zijn altijd in ontwikkeling. Dat hoeven we niet alleen te doen, samen staan we sterk.             Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.