Ik meld mij aan

Leuk dat je je wilt aanmelden! Geef hieronder aan voor welke leergang je je wilt aanmelden/een datum wilt plannen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op. In de tussentijd ontvang je een e-mail met een uitgebreider formulier, deze kan je alvast invullen.

De programma’s met open inschrijving zijn gericht op persoonlijke- en professionele ontwikkeling van de deelnemers. In een veilige leeromgeving leggen wij verbindingen tussen mensen, hun mogelijkheden, hun werkomgeving en de actualiteit. Het accent ligt op persoonlijke ontwikkeling, verdieping, verbindend vakmanschap en ‘de blik naar buiten’.

Interesse in een van de programma’s?

Je kunt je aanmelden met behulp van het inschrijfformulier dat bij het betreffende programma staat. Voor de meeste programma’s wordt je ook gevraagd schriftelijk een aantal vragen te beantwoorden over je achtergrond en werksituatie en de concrete leervragen die voor jou relevant zijn. 

Daarna volgt een intakegesprek tussen de programmaleider en de kandidaat-deelnemer. In het gesprek wordt nagegaan of deelname aan de leergang in voldoende mate kan beantwoorden aan de wederzijdse verwachtingen. Mocht blijken dat naar alle waarschijnlijkheid gewenst resultaat en inzet niet zullen worden bereikt, dan wordt de aanmelding niet gehonoreerd en worden alternatieve programma’s verkend.

Indien je wilt investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en nog geen duidelijk beeld hebt welk programma met open inschrijving het beste bij jou en jouw situatie past, dan kun je ook een verkennend gesprek aanvragen met een van de programmaleiders. In dit gesprek verken je jouw ontwikkelbehoefte en adviseren wij graag over mogelijke professionaliseringsprogramma’s.