Directeur Publiekdomein

Als directeur van Publiek Domein ben ik sinds april 2022 verantwoordelijk voor de trainingen en programma’s van Publiek Domein en voor de ambitie om de komende jaren voor nog meer klanten de vanzelfsprekende partner te zijn bij het ontwikkelen van medewerkers en leiders. Om er samen voor te zorgen dat zij nog meer impact hebben en Nederland de overheid geven die we met z’n allen wensen en verwachten. 

 

Achtergrond 

Ik volgde mijn droom… 

en stond na een studie taalbeheersing met een 1e graads onderwijs bevoegdheid voor de klas in het MBO. Het eerste jaar afzien en daarna met veel plezier als mentor van MBO-1, docent Nederlands, projectcoördinator en BPV-begeleider; steeds op zoek naar afwisseling en nieuwe taken.  

Na 5 jaar verliet ik het onderwijs op zoek naar een baan waarin ik mensen en organisaties kon ontwikkelen. Met constante verandering en nog meer mogelijkheden om nieuwe dingen te leren.  Op het hoofdkantoor van GAMMA en KARWEI leerde ik om leiding te geven aan mijzelf en een team en ontwikkelde in mijn visie op leren & ontwikkelen. Met veel ervaring, bagage en zelfvertrouwen, stapte ik over naar een nog grotere retailer om Albert Heijn het beste leer-werk bedrijf van NL te maken en om daarna in de rol van Learning director van Albert Heijn, Etos en Gall&Gall. 

Na een tussenstap bij NS heb ik gekozen voor Group Moovs. Omdat een kleinere organisatie weer andere dingen van mij vraagt, omdat Group Moovs de leukste collega’s en klanten heeft en omdat het Publiek Domein mij meer en meer trok. Hier kan ik mijn kennis en ervaring in de private sector samenbrengen met de robuuste ervaring van collega’s die al vele jaren in en voor de publieke sector werken. We leren van elkaar en kunnen samen ongelooflijk veel waarde leveren voor onze klanten.