home > leergangen > verkennend gesprek

Verkennend gesprek

Publiek Domein werkt vanuit persoonlijke verbinding. Dat begint met uw vraag naar professionele en/of persoonlijke ontwikkeling, ook als deze nog niet geheel duidelijk is. Samen met u onderzoeken we wat voor u en uw organisatie een passende stap kan zijn. Wij nodigen u dan ook van harte uit contact met ons op te nemen op

030 - 23 22 116 of viautrecht@publiekdomein.nl

Het verkennend gesprek kan telefonisch plaatsvinden of op ons kantoor in Leiden. Het gesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.    

Het is ook mogelijk om op de werkplek samen met uw leidinggevende en een programmaleider van Publiek Domein een gesprek te voeren over uw ontwikkelbehoefte en mogelijk passende ontwikkel- en leertrajecten. Besluit u deel te nemen aan een van onze programma's met open inschrijving dan zijn aan het gesprek geen kosten verbonden. Ziet u na dit gesprek af van deelname aan een open programma, dan brengen wij € 75,- in rekening voor het gesprek.

NB Wanneer u Publiek Domein uitnodigt voor een offertegesprek of acquisitietraject omdat u op zoek bent naar een maatwerk programma voor uw team of organisatie, dan zijn daar uiteraard geen kosten aan verbonden.
  • Klik hier voor onze open programma's
  • Klik hier voor maatwerkvoorbeelden


« Terug naar de vorige pagina